Verkstedmanual.no er etablert av mennesker med mange års erfaring fra mekanisk industri, båt, handel og bilbransje både som fagarbeidere, men også som andre ressurspersoner på ulike nivå. Nettsiden er også et oppslagsverk med manualer, overgangstabeller og annen teknisk dokumentasjon for mekanisk industri og bilbransjen med flere slik den alltid har vært, dette registeret kommer nok til å bli utvidet etter hvert som det kommer ønsker og behov fra dere.

Verkstedmanual.no er etablert og finansiert av Verkstedmanual AS og samarbeider med onett.no og Retrams AS om innholdet. Verkstedmanual AS ble etablert i 2019 og er et heleid uavhengig familieselskap. Vi har tilholdssted i Mandal og Kristiansand og leverer, batteriteknologi, trykksaker i papir, klær og andre artikler med og uten trykk til hele landet. 

Vi ønsker gjennom verkstedmanual.no å praktisere vår erfaring i et litt større utvalg og har tatt oss friheten med å utvide nettsiden i takt med dette. Vi ønsker å rette oss spesielt mot mekanisk rettede næringer i industrien, men også mot båt og bil markedet med konkurransedyktige priser.

På vår nettside finner du presentasjoner av varegrupper innen batteriteknologi og tilbehør / utstyr for båter, trykksaker, arbeidsklær, ulike skapløsninger for lager/ industri/ helse og brannvesen, hyllesystemer og ovner.

Verkstedmanual.no har avtaler med mange store landsdekkende grossister og importører innenfor våre varegrupper og vi kan levere et stort utvalg av artikler, våre leverandører og samarbeidspartnere er presentert nederst på denne siden deriblant Skandinavisk Batteriimport, Norsk handelshus og andre ulike importører av vårt vareutvalg.

Bare noe av vareutvalget er synlig på vår nettside i dag. de fleste varer kan leveres på 3-10 dager avhengig av lagerstatus og hvor i landet du bor. Skal du ha logo eller trykk avtales dette spesielt og lenger leveringstid er normalt.

Etter hvert vil du kunne bestille rett fra denne siden som nettbutikk, men inntil da må du sende oss en epost på kontakt@verkstedmanual.no så tar vi dialogen derfra.

Vi skal gjøre vårt beste for å gi deg en positiv og miljøbevisst handel!


Med vennlig hilsen

Daglig leder
Odd-Inge Johannessen

 

 

Våre sammarbeidspartnere:

Våre sammarbeidspartnere:

Takk for at du besøkte vår nettside. Vi skal gjøre vårt ytterste for at du får en positiv handel. Kontakt oss på epost om du har spørsmål.

Du kan også følge vår Facebookgruppe «verkstedmanual – Bil og båt». Her finner du tabeller, manualer, brukerveiledninger og ikke minst mange hjelpsomme følgere.

×
×

Handlekurv